Prozor u coaching 2019., 3. Konferencija Hrvatske udruge za coaching, ove se godine održava od 24. listopada 2019. u Zagrebu, u Hotelu Hilton Garden Inn, od devet do 17 sati.
Cjelodnevna konferencija u tri dvorane u organizaciji krovne hrvatske organizacije za coaching – Hrvatske udruge za coaching (HUC) uz podršku partnera WBECS – World Business and Executive Coach Summit – globalnog lidera u svijetu edukacije i profesionalizacije coachinga, obećava izvrsnost, nova znanja i alate za sve coacheve, HR stručnjake, lidere i menadžere.

Konferencija nudi odgovore na niz pitanja:
Što je to coaching nove generacije? Što donosi budućnost coachinga? Što na to kažu neuroznanost i zrcalni neuroni? Kako coachingom stvoriti zadovoljstvo zaposlenika u korporaciji? Kako koristiti bajke u coachingu timova? Lideri kao heroji? Kako to radi stara generacija, a kako milenijci u poslovnom okruženju? Kako organizacije podržavaju mlade roditelje? Kako smanjiti psihološku udaljenost na poslu kada niste fizički prisutni? Što nas to sprječava da koristimo svoje potencijale, tko nas to sabotira? Kako bi bilo koristiti alate iz pozitivne psihologije? Što je somatski leadership? Mistake management ili kako učimo iz grešaka? Kako u coachingu timova? Kako nam je donositi odluke?

Iskusni coachevi HUC-a i gost Tim Baxter, korporativni trener, spremni su podijeliti znanja i trendove u disciplini koja se stalno razvija i osvaja znanstvenike, korporacije i sve one koji podupiru osobni razvoj u poslovnoj zajednici, ali i žele ostvariti kvalitetan utjecaj na ljudski život i doprinijeti svijetu.

Radionice, predavanja, panel diskusija, world cafe, body percussion i vrijedni poklon partnera WBECS – jednogodišnji besplatan kod za pristup 2019 WBECS Full Summitu – za više od 70 live prezentacija najprominentnijih svjetskih mozgova coachinga, svakom sudioniku konferencije, pretvaraju ovu konferenciju u događaj godine koji ne želite propustiti. Jer iza kvalitete stoje stručnjaci…
Program i ulaznice možete pronaći na https://lnkd.in/efrhTKa

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here