Veliki broj istraživanja pokazuje direktnu vezu između omega-3 kiselina (DHA i EPA) i zdravog srca. U procesu starenja, stjenke krvnih žila postaju sve kruće, razina kolesterola i krvni tlak se povećavaju i srce postaje sve slabije. Omega-3 kiseline (EPA i DHA u ukupnoj dnevnoj dozi od 250 mg) doprinose normalnoj funkciji srca, što je potvrdila Europska agencija za sigurnost hrane svojim pozitivnim mišljenjem.

Omega-3 masne kiseline tijelo ne može proizvesti samo te ih je nužno osigurati prehranom. Preporuka je barem dva puta tjedno jesti masniju ribu koja je odličan izvor ovih, za naše zdravlje važnih kiselina. Ako to ne činite, omega-3 kapsule mogu biti odličan nadomjestak. Omega-3 masne kiseline u ribljem ulju reduciraju stupanj triglicerida u krvi, što je dokazano brojnim istraživanjima. Korisni učinak se može postići uzimanjem 2 g DHA kiseline dnevno.

OmegaMarine FORTE + – samo dvije kapsule dnevno su dovoljne!

OmegaMarine FORTE+ kapsule sadrže visoko koncentrirane omega-3, omega-6, omega-7 i omega-9 za maksimalan učinak.

DHA i EPA kiseline iz omega-3 grupe doprinose ispravnoj funkciji srca, ali i vašeg mozga i vida. **

najbržu čitateljicu ili čitatelja koji pošalje svoje podatke na e-mail adresu info@onenastupaju.hr nagrađujemo pakiranjem od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+, dovoljnim za šest mjeseci

OmegaMarine FORTE+ kapsule proizveden su od ulja lososa posebne kvalitete. Losos živi u hladnoj i čistoj morskoj vodi na sjeveru Norveške. Losos izvađen iz mora odmah se doprema u tvornicu gdje se iz njega uzima svježe ulje, a proces od ulova do svježeg ulja traje manje od 75 minuta.

Svježina je ključan faktor visoke kvalitete omega-3

Norveška ima dugu tradiciju u proizvodnji omega-3 izuzetno visokih standarda. Za proizvodnju OmegaMarine FORTE+, tvrtka Natural Pharmaceuticals odabire sirovinu lososa koji živi uz norvešku obalu. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

Više o proizvodu OmegaMarine FORTE+ možete pronaći na adresi www.omegamarine.hr. U povodu Svjetskog dana srca, koji smo obilježili prošli tjedan, i tijekom kojega se skreće dodatna pažnja na to da i naša “pumpa” treba svakodnevnu brigu, najbržeg čitatelja ili čitateljicu koji pošalje svoje podatke na e-mail adresu info@onenastupaju.hr nagrađujemo pakiranjem od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+, dovoljnim za šest mjeseci.

** Dnevni unos 250 mg EPA i DHA doprinosi normalnoj srčanoj funkciji. Dnevni unos 250 mg DHA doprinosi održavanju normalne moždane funkcije. Dnevni unos od 250 mg DHA doprinosi održavanju normalnog vida.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here