Mirja Vasić

Ovo je sasvim sigurno najnevjerojatniji proizvod za postizanje savršeno glatke kože na stopalima koji ste dosad imale priliku iskušati. Uvjerene smo da će se sve one koje se odluče kupiti ga preko Amazona, gdje se prodaje po 19 dolara, složiti s nama. Jer, iskustvo je očaravajuće.  Znam, možda zvuči kao da vam pokušavam prodati maglu, ali Baby Foot Exfoliation Foot Peel vjerojatno je najluđa stvar koju ćete ikada probati, sa sjajnim rezultatima.

Dakle, sve vi koje ste ikad imale suhe pete, raspucanu kožu na stopalima ili kaluse, evo rješenja za te probleme i to u udobnosti vaše kuće. O čemu je točno riječ? U kutiji su dvije vrećice u obliku čarapa/čizmica koje su iznutra natopljene gelom, koji, pak, u sebi sadrži salicilnu i mliječnu kiselinu, a one utječu na to da mrtve stanice kože počnu otpadati. Gel sadrži 16 prirodnih biljnih i voćnih ekstrakata koje potiču ljuštenje kože i snažno njeguju. Tu su kadulja, grejp, naranča, limun, biljka čaja, bršljan, kamilica, potočarka..

Efektivan, ali nježan proces skida sve slojeve tvrde, grube kože sa stopala, a voćna kiselina penetrira u slojeve mrtve kože i razbija spone koje ih drže zajedno. Pomoću ovog procesa koža ostaje neoštećena, a mrtvi sloj lako se skida.

Sam proces započinje namakanjem stopala u toploj vodi. Nakon petnaestak minuta namakanja, a kada je koža već mekša na dodir na noge nataknete vrećice koje su već napunjene gelom, pričvrstite ih oko gležnja i ostavite na stopalima sat vremena. Idealno vrijeme za opuštanje uz dobar film ili knjigu. Nakon 60 minute isperete gel i osušite stopala.

I onda kreće zabava u obliku čekanja. Prva četiri dana ne događa se ništa i vjerojatno se pitate je li proizvod zaista djelotvoran. Tek peti dan koža se počinje ljuštiti. Bez brige, nije bolno, zapravo je isto kao i kod ljuštenja kože nakon što ste pocrvenjeli na suncu. Ne forsirajte ljuštenje i ne pokušavajte oguliti što je više kože moguće odjednom. Ovo je proces koji će sigurno trajati i sljedeći dan, kada će skidanje površinskog sloja kože, zadebljanja i kalusa biti još izraženije.

Proces traje šest dana, a na kraju stopala su poput bebinih…

Da, ovo je procedura od punih šest dana, od kojih se prvih pet dana, osim namakanja stopala prvog dana, ne događa ništa, da bi dani a bila pomalo neuredna i tijekom njih definitivno ne možete nositi otvorene cipele niti hodati bosi u javnosti.

Pa ipak, Baby Foot Exfoliation Foot Peel danas je jedan od je od kultnih proizvoda, vrijedan malo truda, koji garantirano daje nevjerojatne rezultate. Ukoliko želite da vam stopala budu mekša nego ikad, toplo ga preporučujemo! Baby Foot Exfoliation Foot Peel može se naručiti preko Amazona po cijeni od 19 dolara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here