Ako ste komunikativni, odgovorni i uporni možda je ovo posao za vas. Naime, tvrtka  Significo grupa ima potrebu za radnicima u svojim call centrima. Nude posao u ugodnoj atmosferi, ozbiljnim i odgovornim osobama, zbog čega su vrata širom otvorena ženama generacija 50+, jer su one upravo ono što im je potrebno – komunikativne i ljubazne, ali istodobno uporne, usmjerene na postizanje rezultata i odgovorne prema svom poslu. Nerijetko su primijetili da ljudi puno opuštenije razgovaraju sa ženama zrele dobi jer ih doživljavaju ozbiljnije. Ako ste zainteresirane javite se na mail posao@modernekomunikacije.hr

Tvrtka Significo grupa izrasla je kroz 10 godina postojanja u jednog od tržišnih lidera u segmentu pružanja usluga i rješenja za kontaktne centre. Njihovi klijenti su renomirane tvrtke iz područja telekomunikacija, zdravstvenog osiguranja, turizma, automobilske industrije itd. Trenutno imaju oko 200 zaposlenih djelatnika u call centrima u Zagrebu, Splitu, Karlovcu i Sisku.

Za osobe koje su u potrazi za poslom važna je informacija da su primanja redovita. Prije početka rada prolazi se kratka edukacija na kojoj se usvajaju prodajne i prezentacijske vještine što zasigurno može pomoći u profesionalnom, ali i u privatnom životu. Zaposlenima se nudi ugodna radna atmosfera, radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 9-17 sati, vikendi su neradni. Postoji i mogućnost rada na pola radnog vremena, preko studentskog ugovora i sl. Ako ste zainteresirani, hrabro naprijed!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here