Mladenka Šarić

Kad čovjek odluči nešto napraviti važne su dvije stvari – ideja i informacija. Ideja je osobna stvar. Nju razrađujete, mjerkate i važete sa svih strana, procjenjujete je li vrijedna truda i rizika ili bi je bilo bolje odbaciti, s njom se budite i liježete… Informacija je gotovo jednako važna, jer uz nju se ideja iz apstraktnog svijeta prenosi u stvarni. Informacija daje realni okvir i usmjerava postupke. Bez informacije je vrlo teško donijeti kvalitetnu odluku. Upravo u tom dijelu mi vam želimo pomoći i zato smo pokrenule novu rubriku na portalu One nastupaju, nazvanu E-SAVJETI. 

U kratkim video materijalima, uz pomoć ljudi koji znaju odgovore na pojedina pitanja, ponudit ćemo vam osnovne informacije o nekom pitanju na koje tražite odgovor. Rubrika E-SAVJETI podijeljena je na dvije podrubrike – BIZNIS i ŽIVOT50+. Pristup tim materijalima bit će neograničen.

JAVITE NAM SE S prijedlozima i pitanjima NA KOJA ŽELITE DOBITI ODGOVOR, A MI ĆEMO SE POTRUDITI DA VAM GA U OBLIKU VIDEO MATERIJALA UBRZO OSIGURAMO. Možete nam se javiti na e-mail adresu onenastupaju@gmail.com I na Facebook stranicu One nastupaju…

U podrubrici BIZNIS nalazit će se savjeti vezani uz posao i poduzetničke projekte, od toga koji oblici registracije postoje, koliko stoje i koje su razlike među njima, preko toga kako napisati poslovni plan, predstaviti se tržištu, pronaći prodajne kanale, osmisliti marketinšku kampanju, pripremiti se za razgovor o zapošljavanju, izabrati dobre radnike… Podrubrika ŽIVOT50+ namijenjena je svemu što širina tog naziva podrazumijeva. Bit će tu video materijala raznih vrsta, od kulinarstva, preko popravaka u stanu ili kući, preuređenju doma, jačanju samopouzdanja, nošenju s gubicima u obitelji…

Pozivamo sve vas, našu vjernu publiku koja svojom naklonošću jača naše samopouzdanje, da nam se javite sa svojim prijedlozima i pitanjima. Možete nam pisati na e-mail adresu onenastupaju@gmail.com, na Facebook stranicu One nastupaju, u inbox ili u komentare… Mi ćemo se potruditi da pronađemo kvalitetne sugovornike i osiguramo vam informacije koje trebate.

Prvi “tutorijal” objavili smo prije Božića, o tome kako ispeći slastan božićni kruh sa suhim voćem.

https://onenastupaju.hr/2017/12/22/biskupski-kruh-za-blagdanski-stol/

Najnoviji koji vam dajemo naslovili smo “Želim pokrenuti vlastiti posao. Što moram znati?”, u kojemu javna bilježnica Željka Maroslavac govori o registracijskim mogućnostima i troškovima.

https://onenastupaju.hr/2018/01/19/zelite-pokrenuti-vlastiti-posao-sto-moram-znati/

Svaka povratna informacija od vas nam je vrijedna, i zato javite nam se s pitanjima na koja tražite odgovor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here