Iako se često dičimo da smo unatoč svemu otvoreno društvo, u Hrvatskoj valja mnogo toga mijenjati. Jedna od stvari je i predrasuda da život, onaj aktivni, produktivni i kreativni njegov dio, završava odlaskom u mirovinu. Od tih se ljudi gotovi niti ne očekuje da budu bogate osobe, da imaju osobnost i da se pokazuju na koji god način smatraju da je dobro. Zato volimo pronalaziti primjere koji pokazuju nešto sasvim drugačije, koji šalju poruku da kreativnost i aktivnost nemaju veze s godinama. Vidjeti nešto novo i drugačije stvarno je ohrabrujuće, zar ne?

Bečanka Ernie Stollberg i u 95.-toj je godini zvijezda blještavog sjaja…

Ovom vas prigodom upoznajemo s Ernestinom Ernie Stollberg. Gospođa ima 95 godina i prava je senzacija na Instagramu. Postigla je to zahvaljujući lokalnoj modnoj trgovini @park.wien, za koju redovito nastupa kao modna promotorica.

Godine nisu važne, važan je duh, važna je kreativnost…

Suvlasnik Markus Strasser kaže da je Ernie nevjerojatna. „Kad odjene nešto elegantno, u hipu zauzme elegantan stav. Ako odjene nešto ležerno, njezin se prezenterski stav odmah promijeni i prilagodi. Ona je potpuno neopterećena i prirodna…“, kazao je Markus o jednoj posebnoj i neobičnoj zvijezdi Instagrama.

Dakle, drage cure, zapamtite nikad nije kasno postati zvijezda!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here