Sigurno se sjećate da smo nedavno najavile da u subotu, 20. svibnja 2017. godine, nastupamo na Zagrebačkom velesajmu, na trećoj po redu manifestaciji „Pravo doba“. Razgovarat ćemo s vama o tome jesu li pedesete novi početak ili početak kraja. Zanima nas što o toj temi mislite, kako općenito doživljavate položaj žena zrele dobi u hrvatskom društvu i pozivamo vas da dođete u što većem broju rečene subote u 11 sati. Panel će biti u Kongresnoj dvorani, jer, curice 50+ zaslužuju samo najbolje, zar ne…, a to je – Kongresna dvorana. Međutim, panel rasprava nije sve što vam pripremamo. Imamo i bonus.

ČEKAMO VAS U SUBOTU, 20. SVIBNJA, U 11 SATI, U KONGRESNOJ DVORANI ZV-a. PET GOSPOĐA KOJE SE PRVE PRIJAVE DOBIVAJU DNEVNI MAKE UP NA DAR. NAKON PANEL RASPRAVE O TOME JESU LI PEDESETE NOVI POČETAK ILI POČETAK KRAJA SLIJEDI SAVJETOVANJE O NJEZI ZRELE KOŽE

Dakle, prvih pet gospođa koje se u subotu prijave na našem beauty pultu, koji će biti u istoj dvorani, dobit će na poklon dnevni make up, a uljepšat će ih, i to tijekom panela, pa će moći i čuti što se govori, vješte ruke mlade suradnice našeg portala, vizažistice Otilije Laković. No, ni to nije kraj, jer nakon panela, koji je planiran otprilike od 11 do 12.45 sati, naša lijepa i vješta Otilija imat će s vama prigodno savjetovanje o njezi i šminkanju zrele kože. Možete je, naravno, zaskočiti i kojim pitanjem, a mi smo uvjerene da je ona dorasla baš svemu što vas može zanimati. Kraj savjetovanja planiran je za 13.20 sati.

Otilija Laković, vizažistica, koja će uljepšati pet gospođa koje se prve prijave na našem pultu

Manifestacija „Prava dob“, inače, održava se od 18. do 20. svibnja. U ta tri dana možete vidjeti što se nudi u industriji koja se bavi ljudima koji pripadaju zlatnom dobu života. Moći ćete besplatno izmjeriti tlak, sluh, provjeriti krvnu sliku, testirati vid… Pravi mali besplatni sistematski pregled. Bit će i besplatnih kozmetičkih tretmana, kvizova nagradnih igara, zabave… Moći ćete prolistati kataloge domova za starije osobe, pogledati nudi li turistička industrija nešto zanimljivo zlatnom dobu.. Čut ćete savjete profesionalaca kako očuvati zdravlje, kako kreativno koristiti slobodno vrijeme, kako stvoriti financijsku sigurnost za starije dane, što je to međugeneracijska komunikacija i kako je popraviti…

“Pravo doba” je mjesto razmjene iskustava stručnjaka, ponude opreme i usluga za ustanove i kućanstva, domova za starije, lječilišta i toplica, poliklinika, turističkih agencija, financijskih, te svih drugih proizvoda i usluga, koji doprinose sveukupnom blagostanju. Ponuda je bogata, vaše je samo da dođete.

Mi, žene 50+, čekamo vas, podsjećamo, u subotu, 20. svibnja, u 11 sati. Tema “Pedesete – novi početak ili početak kraja?” Vidimo se!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here