UVEDIMO JUTARNJI RITUAL
Četiri čaše vode natašte za zdravlje i vitalnost

0
1469

Osjećate se umorno? Gubite energiju? Koža i kosa vam izgledaju dosadno i beživotno? Tijelo vam govori da nešto morate promijeniti, ali vi ne znate što bi to bilo? U Japanu znaju. Energiju, vitalnost, vitkost i živahnost održavaju. među ostali, i ispijanjem vode neposredno nakon buđenja. I to, ni manje ni više, nego – četiri čaše.

Jest da se čini puno popiti onako bunovna četiri čaše vode, i to prije kave, ali brojna istraživanja pokazuju da ta jednostavna terapija daje pozitivne rezultate, pomaže u čišćenju organizma i u borbi s raznim zdravstvenim problemima. Oni koji su probali  kažu da su rezultati jednostavno nevjerojatni! Iskustva koja dijela s drugima govore da su se nakon nekoliko dana ispijanja četiri čaše vode odmah nakon buđenja počeli osjećati svježe i zdravo. Metabolizam im se poboljšao. Ako su bili na dijeti lakše su je podnosili, nisu svako malo osjećali glad, potreba za sendvičem  između obroka je nestala, imali su više energije.
Uz osjećaj manje gladi probava je prestala biti spora i teška. Višak energije ih je motivirao  i na više vježbanja. Koža je bila zdrava i sjajna. Voda na početku dana bila im je prvi korak prema dobrom danu u cijelosti…

Postupak je jednostavan:

  • Pijte četiri čaše vode odmah nakon buđenja, dakle, na prazan želudac i prije pranja zubi. Ako vam je teško početi s četiri čaše, počnite  s jednom i postupno povećavajte količinu.
  • Nemojte jesti ništa sljedećih 45 minuta
  • Nakon 45 minuta, možete jesti i piti kao i obično
  • Nemojte jesti ili piti ništa dva sata nakon doručka, ručka i večere.

Pozivamo vas da pokušamo zajedno i uvedemo jutarnji vodeni ritual u svoj dan. Nije naporno, ne košta ništa, potrebno je samo malo discipline. Pišite nam, komentirajte promjene koje vam se događaju…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here